archonmaritime2 crossworldmarine24f1 gac17

latscologo 

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Εκτύπωση

Καταγγελία-σοκ! 4 αλλοδαποί άρπαξαν και βίασαν 25χρονη έγκυο στην Ομόνοια

24 Ιουνίου 2021.

pakistanoiegkyoΝεαρή γυναίκα Ελληνίδα, 25 ετων, έγκυος 3 μηνών πήγε στην Ομόνοια προκειμένου να φτιάξει το κινητό της σε ένα μαγαζί. Στον δρόμο την προσέγγισε ένας Αφγανός, την παρέσυρε σε ένα σκοτεινό σημείο την βίασε και την παράτησε σε άθλια κατάσταση.

Δυστυχώς ο εφιάλτης για την 25χρονη δεν τελείωσε εκεί καθώς στην συνέχεια, προσπαθώντας να ζητήσει βοήθεια την προσεγγίζουν τρεις άντρες Πακιστανοί λέγοντας της τάχα πως θέλουν να την βοηθήσουν.

Αντι αυτού την μετέφεραν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα και την βίασαν ομαδικά.

Οι γείτονες από τα διπλανά διαμερίσματα άκουσαν τις φωνές και τα ουρλιαχτά της κοπέλας και βγήκαν στα μπαλκόνια προκειμένου να καταλάβουν ποιος καλεί σε βοήθεια.

Οι δράστες φοβούμενοι ότι θα γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες την άφησαν να φύγει από το διαμέρισμά τους.

Σοκαρισμένη η άτυχη κοπέλα κατέφυγε στην αστυνομία όπου και τους υπέδειξε το διαμέρισμα στο οποίο έζησε τις εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των δραστών.

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε γενετικό υλικό της 25χρονης, το εσώρουχό της και κομμάτια από τα ρούχα της. Οι τρεις από τους τέσσερις Πακιστανούς συνελήφθησαν και σχηματίσθηκε σε βάρος τους ποινική δικογραφία για βιασμό κατά συναυτουργία ενώ ο τέταρτος κατηγορούμενος, Αφγανικής καταγωγής διαφεύγει και αναζητείται.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

"Συνελήφθησαν, σήμερα 23-6-2021 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία.

Οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι διέπραξαν το ανωτέρω αδίκημα σε βάρος 25χρονης εγκύου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Αναζητείται επίσης έτερος αλλοδαπός κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα".

Οι Πακιστανοί οδηγήθηκαν στην Ευέλπιδων με μόλις 2 αστυνομικούς συνοδεία. Περιμέναμε να τους δούμε να συνοδεύονται απο καμιά 30 φουσκωτούς κομάντο με το δάκτυλο στην σκανδάλη, με αλεξίσφαιρα γιλέκα και θωρακισμένα τζιπ της αστυνομίας. Αλλα ουτε αυτό είδαμε ούτε να γίνεται ιδιαιτερη αναφορά για το συμβάν στα μμε είδαμε.

Φανταστείτε η γυναίκα αυτή να ειναι η γυναίκα σας, η κόρη σας η αδερφή σας.

Δεν εχει γίνει ακομα γνωστό αν η γυναίκα έχασε το παιδί της.

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι απελπιστική. Καμμιά γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας, μόνιμη κάτοικος ή τουρίστρια δεν μπορεί πλέον όπως παλαιότερα να περπατάει με ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας. Κανείς δεν μπορεί να κοιμάται στην αυλή του ή με τα παράθυρα ανοιχτά όπως παλαιότερα. Ολοι κλειδωνοαμπαρώνονται.

Και το ότι χιλιάδες μπαίνουν στην χώρα με άγνωστο ποινικό μητρώο και δεν γίνεται κανένας έλεγχος από ξηράς και από θαλάσσης εντείνει το πρόβλημα και φαίνεται να μην ενδιαφέρει κανέναν από τους κυβερνώντες.

Σε πόσους έδωσε Ελληνική ιθαγένεια πέρσι και φέτος η κυβέρνηση;

Εκτός με το συμβάν με την έγκυο πριν λίγο καιρό μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας 3 ηλικιωμένοι που έμεναν μόνοι τους βρέθηκαν νεκροί στα διαμερίσματα τους στην Αθήνα και στα Πατήσια, φιμωμένοι και δεμένοι πισθάγκωνα με ασφυκτικό θάνατο. Ληστές τους είχαν ληστέψει και τους άφησαν να πεθάνουν. Τους ληστές και δολοφόνους των ηλικιωμένων ακόμα τους ψάχνει η αστυνομία.

 

 

 

 

 

seanergymaritime1

dominicaconsulate

bvbanner2022

Ημερολόγιο

«  Απρίλιος 2024  »
ΔΤΤΠΠΣΚ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

lapwingslogo

esmlogo24

ccslogo

bannerorion19 

hsw24banner1

secblue24

Αναζήτηση

digitship24