archonmaritime2 crossworldmarine24f1 gac17

latscologo 

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Εκτύπωση

Το lockdown θα είναι καταστροφή για την χώρα

30 Οκτωβρίου 2020.

georgiaermidifoto9Το 1977 πήγαν οι γονείς μου να γεννήσουν το παιδί τους στο νοσοκομείο Ελενα. Ο γιατρός είπε οτι το κοριτσάκι που γεννήθηκε πέθανε λογω μιας ασθένειας. Εδωσε και πιστοποιητικό θανάτου. Η οικογένεια μου θρήνησε και πέρασε ολα τα χρόνια πιστεύοντας οτι το μωρό ήταν νεκρό. Το μωρό ομως δεν ηταν νεκρό. Οι γονεις μου έπεσαν θυματα κυκλώματος εμπορίας βρεφών και η αδερφή μου κάπου ζει στον κόσμο.
Πουλήθηκαν χιλιάδες βρέφη απο το κύκλωμα εμποριας βρεφών μήπως θα έπρεπε να γίνει ενα lockdown στην χώρα; Εχουν πεθάνει χιλιάδες απο καρκίνο, καρδιά, εγκεφαλικά, απο AIDS, H1N1, έμπολα, ιλαρά κτλ εγινε ποτε lockdown εξαιτίας αυτών των ασθενειών; Πεθαίνει κόσμος στην Υεμένη απο την πείνα, βόμβες πέφτουν σε αλλες χώρες και σκοτώνουν χιλιάδες εγινε ποτέ lockdown; Η Βουλή, η αστυνομία, τα δικαστήρια, τα σχολεία, οι δημόσιες υπηρεσίες που τις χρυσοπληρώνουμε μεσω των φόρων οφείλουν να ειναι πάντα ανοιχτές.

Και επανέρχομαι στο αρχικό θέμα τί εμπιστοσύνη να εχεις στους γιατρούς οταν οι περισσότεροι κυβερνώνται απο το χρήμα και είναι απατεώνες;; Μια που λέει οτι ειναι γιατρος και ειναι καθε μέρα στα κανάλια και μιλαει για μέτρα και για lockdown εψαξα το βιογραφικό της εχει τελειώσει ιατρική στην Ιταλία δηλαδη δεν ηταν απο τις καλες φοιτήτριες να τελειώσει στην χώρα της και ομως σουλατσαρει ως ειδήμων στα κανάλια και εχει και θέση λόγω πολιτικών φρονημάτων απο οτι έψαξα το οποίο είναι απαράδεκτο γιατί τα πολιτικά φρονήματα δεν πρέπει να εχουν θέση στην επιστήμη αν θέλει η επιστήμη να είναι καθαρή και να υπηρετεί τον άνθρωπο.

Είναι ντροπή να κλείνουμε μια χώρα και ενώ εχουν πεθάνει χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες ή εχουν αυτοκτονήσει εξαιτιας του τεβε να κλείνουμε μιά χώρα για εναν ιο, για μια γρίπη ή οτιδήποτε ειναι αυτο που κατασκεύασαν κάποιοι σε κάποιο εργαστήριο. Οι ίδιοι οι γιατροί και οι λοιμωξιολογοι είπανε οτι βάζουν στους νεκρούς με covid-19 και οσους ειχαν καρκίνο στο τελευταίο στάδιο ή άλλους που πεθαναν απο νοσήματα που ηδη είχαν.

lockdown βαζεις σε μια χώρα αν θέλεις να την καταστρέψεις και να καταστρέψεις την οικονομία της. Η ανθρωπότητα πέρασε και αλλες ιώσεις αλλα lockdown δεν έκανε. Οι πραγματικοί ηγέτες είναι εκει και πολεμούν δεν μπλοκάρουν την ιδια τους την χώρα. Και αυτη η τρομολαγνεία όλη μερα στα κανάλια. Η ανθρωπότητα πέρασε και αλλους ιους και ιώσεις, και ελονοσία, και aids και έμπολα κ.τ.λ. κλείσαμε καμία χώρα; Για το εμπόριο βρεφών βάλαμε lockdown στην χώρα;

Όταν είσαι σε ενα κράτος και πληρώνεις να υπάρχει αυτό το κράτος, οφείλει αυτό το κράτος να υπάρχει. Αλλιώς αυτο το κράτος μπορείς να το πας σε διεθνή δικαστήρια για να ξεκινήσει να λειτουργεί οπως θα έπρεπε να λειτουργεί. Και να θυμόμαστε όλοι κατι..ο φόβος δεν είναι ποτέ επιλογή ζωής.

ΥΓ Αυτοί που κατασκεύασαν αυτον τον ιο στο εργαστήριο πρέπει να συλληφθούν άμεσα, να λογοδοτήσουν και να αποζημιώσουν τους συγγενείς των θυμάτων κορονοϊού παντού στον κόσμο.

Άρθρο της δημοσιογράφου Γεωργίας Ερμίδη
efoplistesnews@gmail.com

 

 

 

seanergymaritime1

dominicaconsulate

bvbanner2022

Ημερολόγιο

«  Απρίλιος 2024  »
ΔΤΤΠΠΣΚ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

lapwingslogo

esmlogo24

ccslogo

bannerorion19 

hsw24banner1

esg24gh20

Αναζήτηση